Bel vandaag nog voor hulp:

+31 857 827 390

BEHANDELING VAN UW VERSLAVING    |    VERGOED DOOR UW ZORGVERZEKERING    |    UNIEKE LOCATIE IN PORTUGAL

Bel vandaag nog voor hulp

+31 857 827 390

Afkicken van medicijnen in Portugal

Het gebruik van medicijnen heeft vaak gevolgen voor uw persoonlijkheid en uw gedrag. Uw gevoelens kunnen verzwakt en u toont weinig emotie. Het toegeven van een medicijnverslaving is een grote stap in de juiste richting. Bij het stoppen met het gebruiken van medicijnen is het mogelijk dat u last krijgt van afkickverschijnselen. Professionele hulp is hierbij van belang.

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek krijgt de psycholoog inzicht in uw situatie waardoor een passend behandelplan gemaakt kan worden.

Direct aanmelden

Meld u hier aan voor een intakegesprek en/of stel een eventuele vraag.

  Ik stem in met de opslag en verwerking van mijn gegevens.

  Meld Je Nu Aan

  Bij elk persoon is de oorzaak en de achterliggende historie van zijn aandoening verschillend. Onze aanpak is dan ook niet standaard maar volledig op maat voor jouw situatie. Ons behandelteam ontwikkelt na je eerste consult dan ook een specifiek programma voor je.

  Je bent slechts een telefoontje verwijderd van een behandeling bij VillaRamadas GGZ. We hebben korte wachttijden en je kan ons 24/7 bereiken.

  Over ons

  • Korte tot geen wachttijden

  • Vergoed door uw zorgverzekering

  • Zorg op maat

  • Gratis telefonisch kennismakingsgesprek

  • Geborgen en kleinschalige setting

  In de context van de crisis die werd veroorzaakt door de wereldwijde pandemie door COVID-19, hebben we geprobeerd de impact op de levering van onze gezondheidsdiensten te minimaliseren. Door de beste internationale aanbevelingen van W.H.O. de Nederlandse Gezondheidsautoriteiten (RIVM) en de autoriteiten van de Portugese partner in de GGZ-sector (SICAD), hebben we een Actie- en Rampenplannen geïmplementeerd waarin de volgende veranderingen werden bepaald:

  Intakeproces: om de risico’s te verkleinen, zal de initiële beoordelingsprocedure worden uitgevoerd door middel van e-health (elektronisch), op basis van de middelen van de patiënt.

  Ambulante Behandeling in Nederland: de geleverde zorg vindt zoveel mogelijk en bij voorkeur elektronisch plaats.

  Ambulante behandeling met Portugese partner: elke patiënt die in Portugal aankomt, moet het 14-daagse vrijwillige individuele isolatieprogramma doorlopen, waar hij/zij zal worden gecontroleerd door gezondheidswerkers met de mogelijkheid om een COVID-19-test te doen.

  VillaRamadas GGZ werkt met een multidisciplinair team bestaande uit een psychiater, een arts, klinisch psycholoog, psychologen, counselors en verpleegkundigen die de filosofie naleven welke de basis van onze behandeling vormt. Ieder individueel teamlid is gefocust op het herstel van de patiënt binnen zijn of haar expertise en vakgebied.

  Van het eerste consult tot en met de nazorg zal de patiënt profiteren van de verschillende vaardigheden van ieder teamlid van VillaRamadas GGZ. Aan de behoeften en verwachtingen van de patiënt wordt voldaan door onze ervaring en passie. We zorgen ervoor dat je behandeling het best mogelijke resultaat behaalt. Ons vaardige team zal in je behoeften voorzien, indien nodig 24 uur per dag.

  VillaRamadas GGZ voorziet in verschillende therapievormen uit diverse takken van de psychologie en persoonlijke ontwikkeling waaronder het Change & Grow® behandelmodel, ontworpen door Dr. Eduardo Ramadas da Silva met meer dan 20 jaar ervaring bij behandelcentra in Engeland, Portugal, Bulgarije en Nederland. Het Change & Grow® model is gebaseerd op vijf principes: waarheid, acceptatie, dankbaarheid, liefde en verantwoordelijkheid.

  Het doel is om de patiënt destructieve obsessies te laten doorbreken die hebben geleid tot verkeerde levenskeuzes. We zijn erop gericht om patiënten te introduceren in een programma die hen toestaat om een gezonde en positieve kijk op het leven te laten ontwikkelen. We helpen patiënten het vermogen te ontwikkelen om te accepteren wat hen dagelijks overkomt, door opnieuw te leren hoe we op serene en evenwichtige wijze kunnen leven als de juiste keuzes in het leven gemaakt worden.

  Omdat we een programma op maat bieden, hangt de mix af van de behoeften van de patiënt, die worden vastgesteld in de intakeprocedure en opnieuw worden geëvalueerd tijdens het behandelprogramma.

  Indien je door je huisarts of medisch specialist wordt verwezen naar VillaRamadas GGZ wordt de behandeling vergoedt. Afhankelijk van je zorgverzekeraar en de behandelvorm die door onze regiebehandelaar geadviseerd wordt, zal er voorafgaand aan de behandeling een machtiging ofwel akkoordverklaring moeten worden aangevraagd bij je zorgverzekeraar.

  Dit komt doordat VillaRamadas GGZ (nog) geen contracten heeft met zorgverzekeraars. Of er een machtiging ofwel akkoordverklaring aangevraagd moet worden en hoe lang dit zal duren, zullen we je tijdens de aanmelding laten weten.

  De behandeling wordt dan voor het grootste deel vergoedt door je zorgverzekeraar. Het deel dat de zorgverzekeraar niet vergoedt, brengen we niet bij onze patiënten in rekening. In geval van een klinische behandeling vragen we wel een eigen bijdrage van € 750,- om de reiskosten van te bekostigen. Ten slotte zal de zorgverzekeraar tevens het (wettelijk) eigen risico in rekening brengen.

  Wilt u snel een intakegesprek?

  Vul het intakeformulier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  Intakegesprek aanvragen

  Contact

  Locaties Portugal

  VillaRamadas – Pedra do Ouro
  Rua do Jogral, nº9, Pedra do Ouro
  2445-431 Pataias – Alcobaça


  VillaRamadas – Feteira
  Travessa Porto Salir, n.º 6, Feteira
  2460-355 Cela – Alcobaça
  Portugal

  Snel een intake

  Intakeformulier